Koszyk (0) 0 Koszyk

Koszyk jest pusty.

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

Przejdź do koszyka
W CENTRUM UWAGI

Dania główne

© StockFood

Pieczony pstrąg z zapiekanymi warzywami i oliwkami

Przepisy

Różnokolorowe warzywa wchodzące w skład tej potrawy stanowią prawdziwą ucztę dla podniebienia.

Dowiedz się więcej
© Stockfood

Spaghetti alla puttanesca

Przepisy

Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie pochodzące z Neapolu. Zazwyczaj jest przyrządzane na bazie składników takich jak puree pomidorowe, oliwki, anchois oraz oczywiście spaghetti.

Dowiedz się więcej

Parmigiana

Przepisy

Parmigiana to potrawa z południowych regionów Włoch — Kampanii i Sycylii. Czasami jest nazywana parmigiana di melanzane lub melanzane alla parmigiana i zwykle przyrządza się ją z plastrów smażonego bakłażana z serem zapiekanych w sosie pomidorowym.

Dowiedz się więcej

Pasta al forno z ricottą i domowym sosem pomidorowym

Przepisy

To proste do przygotowania danie przypomina lasagnę, czyli typowo włoskie danie. Resztki można bez problemu przechowywać w lodówce i zjeść następnego dnia.

Dowiedz się więcej
CZYTAJ WIĘCEJ

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem