Ulubione (0) 0 Ulubione

Twoja lista ulubionych jest pusta!

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

W CENTRUM UWAGI

Smaczna pasta z buraka i soczewicy

Przepisy

Tę wyrazistą, smaczną pastę można serwować jako dip lub pastę do wrapów. Jest bogata w białko i witaminy z grupy B, dzięki czemu dostarcza energii na cały dzień.

Produkty iCook:

  1. 5-elementowy zestaw noży

  2. Deska do krojenia

Składniki:

  1. 150 g pieczonego lub gotowanego buraka

  2. 150 g pieczonej lub gotowanej soczewicy

  3. 90 g rzadkiego tahini

  4. 90 ml oliwy z oliwek

  5. 2 łyżeczki soku z cytryny

  6. 2 miarki (1 miarka = 10 g) proszku Nutrilite™ All Plant Protein

  7. Opcjonalnie: 1 posiekany ząbek czosnku

Sposób przygotowania:

  1. Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksuj na gładko.

  2. Dodaj Nutrilite™ All Plant Protein Powder i dopraw solą i pieprzem do smaku.

Pobierz przepis w formacie PDF / ePub

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem