Ulubione (0) 0 Ulubione

Twoja lista ulubionych jest pusta!

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

W CENTRUM UWAGI

Pesto z suszonych pomidorów

Przepisy

To pyszne pesto stanowi idealny dodatek do letniego dania na bazie makaronu.

Potrzebne przybory iCook:

  1. Naczynia do gotowania ze stali nierdzewnej

  2. Zestaw 5 noży

  3. Deska do krojenia

Składniki:

  1. 120 g suszonych pomidorów

  2. 80 g orzeszków piniowych lub orzechów włoskich

  3. 80 g tartego parmezanu

  4. 70 ml oliwy z oliwek

  5. 2 miarki (1 miarka = 10 g) proszku Nutrilite™ All Plant Protein

  6. Opcjonalnie: ząbek czosnku i trochę soku z cytryny

Przygotowanie:

  1. Grubo posiekaj suszone pomidory i orzechy włoskie / orzeszki piniowe.

  2. Włóż wszystkie składniki do robota kuchennego i zmiksuj na grudkowatą pastę.

  3. Podawaj od razu lub przechowaj w słoiku.

Wskazówka:

Pesto można przechowywać w lodówce nie dłużej niż tydzień. Wystarczy przełożyć je do słoika i zalać oliwą z oliwek.

Pobierz przepis w formacie PDF / ePub

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem