Choc-o-nana-rama
Przepisy
To kakaowe smoothie zawiera mnóstwo potasu, białka i flawonoidów, które mogą łagodzić stany zapalne. Jego czekoladowy smak i kremowa konsystencja sprawią, że z pewnością zasmakuje również dzieciom!
To kakaowe smoothie zawiera mnóstwo potasu, białka i flawonoidów, które mogą łagodzić stany zapalne. Jego czekoladowy smak i kremowa konsystencja sprawią, że z pewnością zasmakuje również dzieciom!
Potrzebne przybory iCook:
Deska do krojenia
Zestaw 5 noży
Składniki:
2 mrożone banany, pokrojone na plastry
7 g kakao w proszku
8 g masła migdałowego
250 ml mleka migdałowego
1 daktyl (opcjonalnie)
1 łyżka (10 g) proszku Nutrilite™ All Plant Protein
Plastry świeżego banana, kruszone ziarna kakao i masło migdałowe do dekoracji (opcjonalnie)
Przygotowanie:
Włóż do blendera mrożone banany, kakao w proszku, masło migdałowe, daktyl (opcjonalnie), proszek All Plant Protein i wlej mleko migdałowe.
Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Podawaj w misce i opcjonalnie udekoruj plastrami świeżego banana, kruszonymi ziarnami kakao i łyżką masła migdałowego.
Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.
Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.