Ulubione (0) 0 Ulubione

Twoja lista ulubionych jest pusta!

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

W CENTRUM UWAGI
© Andreas Zitt

Choc-o-nana-rama

Przepisy

To kakaowe smoothie zawiera mnóstwo potasu, białka i flawonoidów, które mogą łagodzić stany zapalne. Jego czekoladowy smak i kremowa konsystencja sprawią, że z pewnością zasmakuje również dzieciom!

Potrzebne przybory iCook:

  1. Deska do krojenia

  2. Zestaw 5 noży

Składniki:

  1. 2 mrożone banany, pokrojone na plastry

  2. 7 g kakao w proszku

  3. 8 g masła migdałowego

  4. 250 ml mleka migdałowego

  5. 1 daktyl (opcjonalnie)

  6. 1 łyżka (10 g) proszku Nutrilite™ All Plant Protein

  7. Plastry świeżego banana, kruszone ziarna kakao i masło migdałowe do dekoracji (opcjonalnie)

Przygotowanie:

  1. Włóż do blendera mrożone banany, kakao w proszku, masło migdałowe, daktyl (opcjonalnie), proszek All Plant Protein i wlej mleko migdałowe.

  2. Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Podawaj w misce i opcjonalnie udekoruj plastrami świeżego banana, kruszonymi ziarnami kakao i łyżką masła migdałowego.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Pobierz przepis w formacie PDF / ePub

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem