Ulubione (0) 0 Ulubione

Twoja lista ulubionych jest pusta!

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

W CENTRUM UWAGI
© Andreas Zitt

Poranna owsianka

Przepisy

Zacznij dzień z tą pyszną owsianką, która dostarczy Ci świeżej porcji energii, mnóstwa witamin oraz składników o właściwościach przeciwzapalnych. Pozostaw ją w lodówce na noc, a gdy się obudzisz następnego ranka, przekonasz się, że naprawdę warto było ją przygotować!

Potrzebne przybory iCook:

  1. Deska do krojenia

  2. Zestaw 5 noży

Składniki:

  1. ½ jabłka, pokrojonego na plasterki

  2. 75 g kaszy owsianej

  3. 185 ml mleka migdałowego

  4. 1 g mielonego kardamonu

  5. 1 saszetka Nutrilite™ Środka spożywczego z błonnikiem

  6. Plasterki jabłka do dekoracji (opcjonalnie)

Przygotowanie:

  1. Włóż do blendera plasterki jabłka, kaszę owsianą, mleko migdałowe, kardamon i Środek spożywczy z błonnikiem i dobrze zmiksuj składniki, ale tak aby masa zawierała jeszcze grudki.

  2. Przełóż ją do słoika lub szklanki i zostaw w lodówce na noc. Podając owsiankę, możesz przyozdobić ją plasterkami jabłka.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Pobierz przepis w formacie PDF / ePub

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem