Koszyk (0) 0 Koszyk

Koszyk jest pusty.

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

Przejdź do koszyka
W CENTRUM UWAGI
© Shutterstock

Letnie smoothie

Przepisy

Zamrażając świeże mango latem, możesz cieszyć się ich smakiem przez cały rok. Zamiast mango można też użyć innych owoców, na przykład winogron, kiwi lub truskawek. To smoothie zawiera mnóstwo witaminy C, przeciwutleniacze, wapń oraz trzy rodzaje błonnika pochodzenia roślinnego.


Składniki:

  1. 220 ml mleka sojowego

  2. 100 g świeżego mango lub mrożonego mango w kostkach

  3. 1 miarka NUTRILITE™ Środka spożywczego z błonnikiem

  4. 80 g malin


Przygotowanie:

  1. Pokrój mango w kostkę.

  2. Włóż owoce i NUTRILITE Środek spożywczy z błonnikiem do kubka Blendera iCook™ i wlej mleko sojowe.

  3. Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji i serwuj bezpośrednio po przygotowaniu.

Pobierz przepis w formacie PDF / ePub

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem