Koszyk (0) 0 Koszyk

Koszyk jest pusty.

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

Przejdź do koszyka
W CENTRUM UWAGI
© StockFood

Sałatka z fasoli czarne oczko i z granatem

Przepisy

Poziom: łatwy

Wykorzystywane produkty iCook: zestaw noży, 4-litrowy garnek z pokrywką

Składniki:

  1. 165 g fasoli czarne oczko (odsączonej)

  2. 3 garści liści sałaty

  3. ¼ czerwonej kapusty

  4. 3 łyżki pestek granatu

  5. 2 łyżki orzechów włoskich

  6. 2 łyżki octu balsamicznego z Modeny

  7. 2 łyżki oliwy z oliwek

  8. sól

  9. cytryna

  10. cynamon

  11. kumin

Przygotowanie:

  1. Fasolę gotuj w niewielkiej ilości wody w 4-litrowym garnku iCook, a następnie przesyp ją do miski.

  2. Gdy fasola ostygnie, pokrój sałatę i czerwoną kapustę nożami iCook. Dodaj do miski razem z pestkami granatu i orzechami włoskimi.

  3. Dodaj cytrynę, oliwę z oliwek, ocet balsamiczny z Modeny, sól, cynamon i kumin, a następnie dopraw wedle uznania.

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem