Koszyk (0) 0 Koszyk

Koszyk jest pusty.

Dziękujemy! Twoja lista zakupów została przeniesiona do koszyka.

Przejdź do koszyka
W CENTRUM UWAGI
© Istockphoto

Makaron fusilli z kurczakiem i suszonymi pomidorami

Przepisy

Poziom: średni

Wykorzystywane produkty iCook: 4-litrowy garnek z pokrywką, zestaw noży, miska

Składniki::

  1. 300 g makaronu fusilli

  2. 10 pomidorów suszonych na słońcu

  3. 300 g filetu z kurczaka

  4. 6 dużych pieczarek

  5. 3 ząbki czosnku

  6. 200 ml śmietany

  7. sól i pieprz

  8. 3 szklanki wody z Systemu eSpring™

Przygotowanie:

  1. 1. Za pomocą noża iCook do porcjowania pokrój kurczaka na duże kawałki, drobno posiekaj czosnek, a pieczarki i pomidory pokrój na połówki.

  2. 2. Postaw 4-litrowy garnek iCook na ogniu i wlej nieco oliwy z oliwek. Podsmaż kurczaka na złoto. Dodaj czosnek i pomidory, a następnie wymieszaj. Dodaj pieczarki i ponownie wymieszaj.

  3. 3. Wlej wodę z Systemu eSpring, dopraw i zagotuj, a następnie dodaj śmietanę. Wsyp makaron fusilli. Gotuj na małym ogniu przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do zgęstnienia.

Aby korzystanie z naszej strony było możliwie najwygodniejsze, używamy plików cookie. Zapisywane przez przeglądarkę pliki cookie są wykorzystywane przez większość stron internetowych i umożliwiają dopasowanie wyświetlanych treści do poszczególnych użytkowników.

Przeglądając naszą stronę bez zmiany ustawień, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

Rozumiem